Puncție tiroidiană cu ac subtire (FNAB) cu plată

Institutul National de Endocrinologie C. I. Parhon si-a diversificat oferta de servicii medicale prin introducerea punctiei tiroidiene cu ac subtire (FNAB) cu plată** prin programare directa la telefon 0739 920 025 sau on-line, in platforma de programari.
Inainte de programare se recomanda un consult de specialitate (in teritoriu sau in cadrul Institutului) pentru stabilirea indicatiei de punctie cu ac subtire.
Pachetul include ecografia cervicalã, punctia eco-ghidata si rezultatul citologic. Când situatia clinica o impune, se poate realiza o dozare de tireoglobulină (TG), calcitonină sau parathormon (PTH) din lavajul aspiratului.
Programul pus la dispozitia dvs este urmatorul:
 
– Luni – Dr. Theodor Oprea, medic specialist endocrinolog;
– Marti – Dr. Alina Dumitru, medic primar endocrinolog; Dr. Adina Dragomir, medic primar endocrinolog;
– Miercuri- Sef Lucräri Dr. Dan Niculescu, medic primar endocrinolog;
– Joi – Sef Lucrări Dr. Cristina Capătînă, medic primar endocrinolog;
– Vineri – Asis. Univ. Dr. Ramona Dobre, medic specialist endocrinolog.
 
Punctia aspirativa cu ac subtire este cea mai bunã metodã prechirurgicala de confirmare sau infirmare a unei malignitati (cancer) tiroidian. Institutul Parhon este centru de excelenta, de referinta la nivel national, cu expertiza vasta in diagnosticarea si tratarea afectiunilor endocrinologice si a patolologiei nodulare tiroidiene. in fiecare an, în Institut se proceseaza peste 2.000 de punctii.
** Modalitātile gratuite, prin decontare de la CNAS, de efectuare a FNAB în cadrul unei internări continue sau a unei spitalizări de zi la un medic al Institutului, rămân în continuare valabile.