IMPORTANT: Pentru informatii legate de infectia COVID-19 va rugam sa folositi urmatoarele mijloace de informare:

http://www.ms.ro/
https://www.cnscbt.ro/
https://stirioficiale.ro/informatii
Tel Verde: 0800.800.358

FORMULAR DE CONSILIERE MEDICALA  ON-LINE

Din dorința de a fi mereu alături de pacienții noștri, începând cu data de 23 martie 2020, INSTITUTUL NATIONAL DE ENDOCRINOLOGIE “C.I. PARHON” vă pune la dispoziție un serviciu online gratuit de consiliere medicală la distanță, prin intermediul căruia medicii noștri vă pot oferi recomandări medicale, în limita de competență (dată de specialitate).
Puteți adresa întrebări medicale, puteți transmite detalii despre problemele de sănătate cu care vă confruntați și puteți încărca documente medicale.
Răspunsul va fi furnizat în scris in maximum 7 zile (30 de zile de la operație, pentru rezultatele anatomo-patologice), în funcție de disponibilitatea personalului
edical.
Acest serviciu este disponibil atât pentru pacienții cronici (cei care au fost deja INTERNATI în cadrul institutului), cât și pentru pacienții noi, care doresc să se adreseze specialiștilor noștri.
Această consiliere medicală NU vă oferă un diagnostic, ci reprezintă o recomandare / îndrumare din partea medicului curant sau a unui medic dedicat nevoilor dumneavoastră, pe baza informațiilor pe care le furnizați.

Alege secție

 

Termeni și condiții 

Consultarea medicala online a aparut ca raspuns la cererea pacientilor, care solicita frecvent medicului, in mod nereglementat, informatii medicale prin mijloace de comunicare online sau telefonic. Deasemenea este utilă pentru imbunatatirea accesului la servicii medicale generale sau de specialitate a pacientilor aflati in zone izolate sau calamitate (în cazul de față pentru evitarea expunerii la riscul de contaminare cu virusul SARS-CoV-2), ca și pentru imbunatatirea accesului medicilor din aceste locații la nivelul superior de specializare al medicilor si specialistilor din centrele de excelență.

Consilierea medicală online pe care pacientul o primește ca urmare a prezentului formular nu este echivalentă cu o consultație medicală propriu-zisă, deoarece nu include un examen clinic obiectiv al pacientului, ce ar putea decela semne importante pentru diagnosticul bolii sau prezența altor boli concomitente, care pot influența diagnosticul si tratamentul.

Limitele consilierii medicale online sunt date și de cantitatea și calitatea informațiilor furnizate de pacient.

Pentru o evaluare cât mai bună, este necesar un examen obiectiv al pacientului, efectuat de medicul de familie sau de medicul specialist teritorial, menționat in detaliu într-o scrisoare medicală. Această scrisoare trebuie să includă toate datele specificate în modelul prevăzut în Anexa  43