LABORATORUL DE ANALIZE MEDICALE

Descriere:

Laboratorul de Analize Medicale efectuează cu profesionalism analize de laborator la cele mai înalte standarde de calitate, având în dotare analizoare de ultimă generație, deservite de personal cu înaltă calificare

Domenii de cercetare

    Preocuparea noastră a fost colaborarea cu medicii clinicieni astfel încât pacienții care apelează la serviciile noastre să fie pe deplin mulțumiți, ca pe lângă creșterea numărului de markeri endocrini utili patologiei endocrine, pentru care se adresează institutului, să poată beneficia de o investigare cât mai completă în vederea terapiei adecvate și pentru patologia asociată, fiind tratați de o echipă multidisciplinară.
    În laboratorul clinic au lucrat profesioniști de exceptie care au pus bazele laboratorului încă de la înfințarea institutului. Dintre acestia putem aminti pe Elena Dinulescu, Galu Sanda, Rodica Bartok, Dr. Necula Mariana. Institutul a acordat o atenție deosebită metodelor de dozare a analiților, astfel încât trecerea de la metode manuale la metode automate a fost o preocupare primordială, încă din anul 1975 a existat în laborator analizorul automat Technikon. De asemenea amintim implicarea personalului laboratorului de analize în numeroase proiecte de cercetare și studii clinice precum și participări la lucrări științifice.
    Misiunea noastră este să fim în slujba pacienților pentru îmbunătățirea calității vieții astfel ca prin acuratețea rezultatelor de laborator să oferim ajutor medicilor clinicieni în diagnosticul bolilor endocrine, în a oferi un act medical la cel mai înalt standard de calitate .

Analize

Biochimie clinică
Hematologie
Imunologie clinică

Contact

0213172041

int 125/194

Echipa medicală

Are ca deviză:
Profesionalism, Corectitudine, Flexibilitate și Îndrazneala în Inovație - care sunt și principalele atuuri ale echipei noastre-medici, chimisti, biologi, asistente!
Vezi și