LABORATORUL DE ANALIZE MEDICALE

Descriere:

Laboratorul de Analize Medicale efectuează cu profesionalism analize de laborator la cele mai înalte standarde de calitate, având în dotare analizoare de ultimă generație, deservite de personal cu înaltă calificare

Domenii de cercetare

    Preocuparea noastră a fost colaborarea cu medicii clinicieni astfel încât pacienții care apelează la serviciile noastre să fie pe deplin mulțumiți, ca pe lângă creșterea numărului de markeri endocrini utili patologiei endocrine, pentru care se adresează institutului, să poată beneficia de o investigare cât mai completă în vederea terapiei adecvate și pentru patologia asociată, fiind tratați de o echipă multidisciplinară.
    În laboratorul clinic au lucrat profesioniști de exceptie care au pus bazele laboratorului încă de la înfințarea institutului. Dintre acestia putem aminti pe Elena Dinulescu, Galu Sanda, Rodica Bartok, Dr. Necula Mariana. Institutul a acordat o atenție deosebită metodelor de dozare a analiților, astfel încât trecerea de la metode manuale la metode automate a fost o preocupare primordială, încă din anul 1975 a existat în laborator analizorul automat Technikon. De asemenea amintim implicarea personalului laboratorului de analize în numeroase proiecte de cercetare și studii clinice precum și participări la lucrări științifice.
    Misiunea noastră este să fim în slujba pacienților pentru îmbunătățirea calității vieții astfel ca prin acuratețea rezultatelor de laborator să oferim ajutor medicilor clinicieni în diagnosticul bolilor endocrine, în a oferi un act medical la cel mai înalt standard de calitate .

Analize

Biochimie clinică
Hematologie
Imunologie clinică

Contact

021/3172041 int 125/194

Echipa medicală

Are ca deviză:
Profesionalism, Corectitudine, Flexibilitate și Îndrazneala în Inovație - care sunt și principalele atuuri ale echipei noastre-medici, chimisti, biologi, asistente!

Șef laborator: Dr. Carmen Nicoleta Iordăchescu

Chimist principal: Mariana Sava
Biolog principal: Nicoleta Popescu
Biochimist principal: Alina Androsiac
Biolog principal: Anda Vlădescu
Bichimist principal: Doinița Gheorghe

Victoria Mocanca, asistent medical principal
Oprea Maria, asistent medical principal
Niculina Nicolae, asistent medical principal
Chiva Diana, asistent medical principal
Șain Roxana, asistent medical principal
Neagoie Ana asistent medical principal
Capșa Ramona asistent medical principal
Rediu Ileana, asistent medical principal

Vezi și