Dr. Daniel MIHAI

Daniel-Mihai

Dr. Daniel MIHAI

SPECIALITATE MEDICALĂ
Medic Primar Endocrinolog
____________________________
Competențe:
Ecografie endocrină – tiroidă, paratiroide
Puncție biopsie cu ac fin a nodulilor tiroidieni ghidată ecografic
Experiență profesională:
Absolvent al Facultații de Medicina Generală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Gr. T. Popa" din Iași, cu media 9.97, urmează pregătirea in cadrul rezidențiatului în endocrinologie în perioada 2008-2012 la Institutul Național de Endocrinologie București. A promovat examenul de medic specialist endocrinolog în octombrie 2013, cu nota 9.86 și examenul de medic primar în iulie 2020, cu nota 9.66.
Arii de interes medical:
Experiență profesională deosebită, dobandită prin ingrijirea directă a pacienților cu patologie tumorală hipotalamo–hipofizară, noduli tiroidieni și disfuncții tiroidiene, tumori suprarenale, tumori neuroendocrine, hiperparatiroidism primar și secundar, tulburări menstruale și ovar polichistic, infertilitate de cuplu, tulburări de menopauză și osteoporoză, obezitate si complicatiile ei, hipertensiune de cauza endocrina.
Experiență deosebită în ecografie tiroidiană prin efectuarea unui număr de peste 300 ecografii lunar în Institutul National de Endocrinologie “C.I.Parhon” din București la pacienți cu patologie tiroidiană diversă: noduli tiroidieni, cancer tiroidian , boli autoimune și adenopatii cervicale.
Experiență în puncția cu ac fin sub ghidaj ecografică nodulilor tiroidieni.
Cursuri postuniversitare:
2012 : Certified Clinical Densitometrist de către ISCD (International Society of Clinical Densitometry), București, Romania
2015: Curs avansat de ecografie cervicală și proceduri asistate ecografic, American Association of Clinical Endocrinologists, Institutul National de Endocrinologie “C. I . Parhon”, București, Romania
2020-2021: cursuri desfășurate în cadrul programului EndoMIP
Membru în societăți medicale:
2010 Societatea Română de Endocrinologie
2012 Societatea Română de Psihoneuroendocrinologie
2012 International Society of Clinical Densitometry
2017 Societatea Europeană de Endocrinologie